Korrelmix puingranulaat menggranulaat

Korrelmix puingranulaat menggranulaat

Bij ons kunt u terecht voor korrelmix (ook wel eens puingranulaat of menggranulaat genoemd) en asfaltgranulaat. Korrelmix hebben wij in de maten 0,0-31,5mm en 0,0-20,0mm. ). Korrelmix 0-31,5mm wordt het meest toegepast als funderingsmateriaal voor de wegenbouw. Mengkorrelmix bestaat uit maximaal 50% baksteenpuin en minimaal 50% betonpuin in Venlo Limburg.

De merknaam Korrelmix is gedeponeerd door de Belangenvereniging Recycling Bouw- en Sloopafval (BRBS). De naam Korrelmix is voorbehouden aan gecertificeerd granulaat en zand, afkomstig van de verwerking van bouw- en sloopafval. De Korrelmixproducten van Driessen Grondwerken Limburg voldoen aan de eisen voor een secundaire bouwstof categorie 1, zoals gesteld in het Bouwstoffenbesluit.

Korrelmix leveren wij onder certificaat EC-GRA-05-9135.

Asfaltgranulaat hebben wij in de maat 0,0-20,0mm. Asfaltgranulaat is materiaal dat afkomstig is van de opbraak of het frezen van asfaltverhardingen. Het wordt gebruikt voor verharding van opritten, wegen en parkeerterreinen.

Tevens kunt u bij ons terecht voor levering van vulzand, teelaarde en diverse soorten grind.

Korrelmix Limburg 

Bovenstaande producten kunnen bij ons afgehaald worden of kunnen franco geleverd worden. Ons werkgebied strekt zich uit van Oost-Brabant tot Noord- en midden Limburg. De gemeentes Venray, Horst aan de Maas en Venlo zijn voor onze producten de belangrijkste afzetgebieden.

Voor verdere informatie over korrelmix, puingranulaat, menggranulaat of asfaltgranulaat neem gerust contact met ons op.

foto's

Korrelmix puingranulaat menggranulaat (Klik voor een grote weergave)
NederlandsDeutsch
login - binnenlader - bodemsanering - korrelmix - sitemap - disclaimer - in herinnering...
Driessen op Facebook