Sloopwerken

Grond- en Sloopwerken

Sloopwerken

Driessen grondwerken is ook specialist op het gebied van sloopwerken. Met speciale machines die zijn ingericht voor het sloopwerk, sloophamer, sorteergrijper en vergruizer zijn wij in staat elk gebouw of constructie hoe groot dan ook te slopen. Ook voor het kleinere ‘handsloopwerk’ kunt u  bij ons terecht en is uw sloop in goede handen.

Sloop Slachthuis 2 (Klik voor een grote weergave) sloop horst centrum (Klik voor een grote weergave) sloop horst centrum 1 (Klik voor een grote weergave) sloop horst centrum 2 (Klik voor een grote weergave) sloop horst centrum (Klik voor een grote weergave)

foto's

sloop stallen campagneweg meterik 2 (Klik voor een grote weergave) sloop stallen camganeweg meterik 1 (Klik voor een grote weergave) sloop stallen campagneweg meterik 3 (Klik voor een grote weergave) Sloop centrum Horst 1 (Klik voor een grote weergave) Sloop centrum Horst 2 (Klik voor een grote weergave) Sloop centrum Horst 3 (Klik voor een grote weergave) Sloop te Baarlo (Klik voor een grote weergave) Sloop Slachthuis Venlo (Klik voor een grote weergave)

contact

Driessen grondwerken b.v.

  • 077-3978002 (Wil Curvers)
  • 077-3978007 ( Marc Driessen )
  • 077-3978012 ( Rene van de Markt )
  • 077-3978011 (Jeroen Slot, Calculatie)
  • 077-3988540 (John Derks / Piet Janssen, Recycling)
  • grondwerk@driessen-horst.nl
NederlandsDeutsch
login - binnenlader - bodemsanering - korrelmix - sitemap - disclaimer - in herinnering...
Driessen op Facebook