Bodemsanering

Bodemsanering

Bodemsanering door Driessen grondwerken zorgt voor een milieukundig resultaat. Afgraven en afvoeren van vervuilde of verontreiniging grond.

Driessen Grondwerken verwijdert of immobiliseert de verontreiniging door het afgraven en afvoeren van de grond. Schone grond wordt na de bodemsanering teruggeplaatst en het werk wordt onder milieukundige begeleiding uitgevoerd.

De eisen voor bodemsanering worden strenger. Er worden eisen gesteld aan het transporten en toepassen van grond en zand. Driessen Grondwerken is gecertificeerd voor NEN-EN-ISO 9001, 2000 en voor het uitvoeren van bodemsanering volgens SIKB BRL 7000 met protocol BRL 7001. Na onderzoek door een partner kan Driessen de verontreinigde grond of bodem saneren.

Calamiteitendienst

Driessen Grondwerken beschikt ook over een calamiteitendienst. 

Bodemsanering aanvragen

Voor informatie over bodemsanering of het uitvoeren van bodemsanering kunt u contact met ons opnemen .

foto's

Bodemsanering (Klik voor een grote weergave) Professionele sanering (Klik voor een grote weergave) Grondsaneringen door Driessen grondwerken (Klik voor een grote weergave) Afgraven (Klik voor een grote weergave) De schone grond wordt teruggeplaatst en het werk wordt zodanig opgeleverd dat het lijkt alsof er niets gebeurd is! (Klik voor een grote weergave) Bodemsanering bij spoor (Klik voor een grote weergave)
NederlandsDeutsch
login - binnenlader - bodemsanering - korrelmix - sitemap - disclaimer - in herinnering...
Driessen op Facebook